site Peutiebos I

3 gelijkvloerse commerciële ruimtes aan de straatkant (TE KOOP) en 28 appartementen (VERKOCHT) grenzend aan een groene en autovrije omgeving. Met een zeer ruime, ondergronds doorlopende parking.

Adres

Aarschotsestraat 50 - 1800 Vilvoorde

Periode

2014 - 2017

Architect
Lsie Structuur Architectuur
Status
Te koop

Het is een kwalitatief project met hedendaagse architectuur waar de nodige aandacht is uitgegaan naar privacy en groenvoorziening. Slechts 3 gelijkvloerse commerciële ruimtes zijn nog te koop.
Acht appartementen liggen aan de straatkant. Via de autovrije doorgang naast het gebouw heeft men toegang tot een groene omgeving met een inplanting van drie  gebouwen; met mooie villa-appartementen in het groen. Deze hebben een aangenaam en weids zicht op het Peutiebos. (Peutie is een deelgemeente van de stad Vilvoorde en bij uitbreiding met de hele Brusselse agglomeratie). De variëteit van het geheel met een globale eenvormigheid en een mooie inplanting zorgt voor een zekere rust en een optimale beleving van de groene omgeving. Site Peutiebos bevindt zich op een boogscheut van Brussel. De vlotte verbinding naar de autosnelweg E-19 is een sterk pluspunt. Ideale bereikbaarheid zowel met openbaar vervoer (bus/treinstation, 10 min van Brussel centrum) als met wagen.

 

CONTACTEER vandaag nog voor meer info:

 > IMMO PROXO
 > STRUCTURA.BIZ
 > REALO