site Peutiebos I

3 gelijkvloerse commerciële ruimtes (TE KOOP) met 8 appartementen aan de straatzijde en 20 appartementen (VERKOCHT) in een groene omgeving, aansluitend op het Peutiebos. De site is volledig autovrij en heeft ondergronds een ruime, doorlopende parking.

Adres

Aarschotsestraat 50 - 1800 Vilvoorde

Periode

2014 - 2017

Architect
Lsie Structuur Architectuur
Status
Te koop

site Peutiebos I is een kwalitatief hedendaagse project met veel aandacht voor privacy en groen beleving. Slechts 3 gelijkvloerse commerciële ruimtes zijn nog te koop, telkens met een aparte ingang.
20 villa-appartementen in het groen (verkocht). Ze hebben een aangenaam en weids zicht op het Peutiebos. Aan de straatzijde liggen 8 appartementen. Langs het straatgebouw heeft men toegang tot een groene omgeving met 3 hedendaagse gebouwen met ondergronds een ruime, doorlopende parking. De variëteit behoudt zijn eenvormigheid. De mooie inplanting zorgt voor een zekere rust en een optimale beleving van de omgeving.
Site Peutiebos bevindt zich op een boogscheut van Brussel. Peutie is een deelgemeente van de stad Vilvoorde en bij uitbreiding met de hele Brusselse agglomeratie. De vlotte verbinding naar de autosnelweg E-19 is een sterk pluspunt. Het heeft een ideale bereikbaarheid zowel met openbaar vervoer (bus/treinstation, 10 min van Brussel centrum) als met wagen.

 

CONTACTEER vandaag nog voor meer info:

 > STRUCTURA.BIZ (Delphine Rousseaux)
 > HFS-IMMO He-Vo (Wendy Hendrickx)
 > URBIS vaastgoedgroep (Lucinda Troch)